Rešetkasti Separator - Fixni

Na magnetnim rudama može da se izmeri čak i 13 000 Gaus magnetna indukcija. Izbor najmanjih metalnih nečistoća (1 mikron). Puna pokrivenost cevi magnetom. Izdržljive magnetne rude. Čišćenje materijala, zaštita aparata.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: PRK-F

Magnetni separator sa fiksnom rešetkom u dva ili više reda je najefikasniji način za odabir nečistoća metala. Pogodno za tekuće materijale koji slobodno padaju.  Preporučujemo i za zaštitu mašine, ali uglavnom kao završnu zaštitu. Instalaciju preporučujemo na završetak cevovoda, nakon čega će se materijal samo pakovati. Sastoji se od dva glavna dela: od kućišta i od magnetne rešetke. Potpuno se sastoji od nerdjajućeg čelika (AlSi304). Po zahtevu možemo ga napraviti od čelika koja je otporan na kiseline (AlSi316L). Magnetna rešetka sadrži u sebi magnetne rude njegov broj zavisi od veličine ulazne cevi. Rude su punjeni sa neodimijskim magnetima koji su veoma jaki. Magnetne rude na rešetkama su na različitim rastojanjima, što nam omogućava da obezbedimo potpunu pokrivenost u cevi (svi delovi materijala su u kontaktu sa magnetnim rudama s tim značajno povećavajući izlučivanje metala).

Kockasti separator je dizajnirana za ulaznu i izlaznu cev na koju se može montirati sa pomoćem prirubnice. Veličinu možemo prilagoditi veličini date cevi, a možemo koristiti i druge načine spajanja prema potrebama kupca.

Čuišćenje je jednostavno i brzo. Posle zaustavljenje protoka materijala i posle otvaranja metalne kopče izvadite rešetku i sa pomoćem krpe očistite rude od metalnih nečistoća prema dela gde nema magneta. Tokom čišćenja pripazite da ne dodirujte magnet sa većim metalom, jer se i vi i rešetka može da se oštetiti.

PRK FIX

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija preradi soli

Industrija keramike i stakla

Hemijska industrija

Automobilska industrija, rudarstvo i industrija kamenoloma, industrija cementa


Uputstvo za upotrebu - PRK: Snimanje
Uputstvo za upotrebu (.PDF upload): Upustvo.pdf
Marka proizvoda: GreenMagnetik