Poštovani Klijenti,

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br.62/2021, 6/2016) kupovina preko naše prodajne internet stranice greenmagnetik.rs smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava prava kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupjen radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kad mu je proizvod (magneti) predati. 

Odustanak od ugovora se ostvaruje podnošenjem odgovarajućeg obrazca, koji je dostupan na našoj prodajnoj internet stanici. Obrazac treba popuniti relevantnim podacima o kupcu i kupljenom proizvodu, odštampati, potpisati i vratiti poštom na sledeću adresu: 
Green Magnetik doo
24000 Subotica, Blaha Lujze 23.
Ukoliko se slučajno odlučite za odustanak od ugovora, molimo Vas da razlog odustanka navedete u obrazcu za odustanak, kako bi smo razlog eventualnog Vašeg nezadovoljstva mogli ukloniti, radi efikasnijeg interesa i želja kupaca u budućnosti. 

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. 

 Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni pratećom dokumentacijom pri čemu se mora priložiti i orginalni fiskalni isečak.

Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda i nakom što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan, doznakom na bankovni račun kupca koji je naveo u obrazcu za odustanak. 

 

Preuzmite fajl

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.