Magnetne Ploče

Izbor metalnih čestica od 0,5 mm. Izdržljiv je od nerđajućeg čelika. Čišćenje materijala, zaštita aparata. Jeftino rešenje. Veliki kapacitet. Bilo koja veličina.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: PMP

Magnetna ploča je efikasno i jeftino rešenje za čišćenje od nečistoće materijala koje idu na transportnu traku. Brzina transportne trake može biti maksimalno 3m/sec. U suprotnom magnet ne može tako brzo separirati metalne nečistoće iz materijala. Preporučujemo u slučaju ako nema toliko puno nečistoća u materijalu. Ako bih bila više nečistoća trebalo bih veoma često čistiti separator a to bih bilo zamorno.

Može se čistiti ručno kao i uređajem za brzo čišćenje koji se može izvući i ploča se sam čisti.

Magnetnu ploču treba instalirati iznad transportne trake. Za montažu je potrebno metalni stalak na koje se kači magnetna ploča pomoćem šipke ili lanaca, čija dužina treba da bude podesiva. Po zahtevu možemo i mi odraditi stalak.

Visina na koju zahtevate magnetnu ploču (visina transportnog materijala) je veoma važna informacija da bih znali na koju veličinu magnetne ploče treba da Vam damo ponudu. Širina magnetne ploče je ista kao i širina transportne trake.

Po zahtevu magnetnu ploču možemo napraviti i sa veoma jakim neodimijumskim magnetima u slučaju ako to ide na uže mesto. Ako se odlučite za neodimijumkim magnetima, ploča će biti tanji, nego sa feritnim magnetima.

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija keramike i stakla

Automobilska industrija

Papirna industrija

Tekstilna industrija

Rudarstvo i industrija kamenoloma


 

Uputstvo za upotrebu - PMP: Snimanje
Uputstvo za upotrebu (.PDF upload): Upustvo.pdf
Marka proizvoda: GreenMagnetik