Automatski Rešetkasti Separator

Na magnetnim rudama može da se izmeri čak i 10 000 Gaus magnetna indukcija. Izbor najmanjih metalnih nečistoća (1 mikron). Izdržljivi su od nerđajućeg čelika Čišćenje materijala, zaštita aparata. Automatsko čišćenje Veliki kapacitet Lako za rukovanje.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: ARK

Automatsko čišćenje metala od nečistoće sa trajnim magnetnim poljem je jedan od najboljih načina za efikasnu separaciju metalnih nečistoća na mestima gde je čišćenje teško ili nemoguće. Separator takodje je namenjen za velikeprotoke materijala. Za rad je potrebno napajanje od 220 V i dovod kompresornih vazduha (6-8 bara). Čišćenje zavisi od toga, koliko metalnih nečistoća je u sistemu. Metalna nečistoća odvaja se sa rude u jednu kućištu odvojeno od čistog materijala. Pomoćem jednog cevovoda mogu se sakupiti metalne nečistoće.

Separator ima jednu kontrolnu kutiju gde možete podesite da li da radi aparat ručno ili automatski. Posedjuje još sa jednom dugmetom za zaustavljenje sa radom. U kontroljon kutiji se nalazi vremenski relej sa kojim možete podesiti da aparat koliko često čisti sebe.

Magnete štiti nerđajući cev, koje u slučaju oštećenja možemo brzo izmeniti. Preko dva transparentneog poklopca možete pratiti i videti kako radi odvajač i možete pratiti stanje magnetne rude.

Separator takođe može se montirati na velike kocke ili kružne cevi, dostupne u veličinama do 600x600mm. Po posebnom zahtevu možemo proizvoditi i dvoredne, što značajno povećava stopu separaciju metalnih nečistoća.

ARK

Prednosti:

- Kontinuirano čišćenje bez zaustavljanja protoka materijala

- Magnetne rude velikog prečnika i velike snage

- Mogućnost velikog materijalnog kapaciteta

- Mali gubitak prečišćenog materijala

- Kontrolni prozor

- Dobro zakazano čišćenje

- Potpuno od nerđajućeg čelika

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija preradi soli

Industrija keramike i stakla

Hemijska industrija

Automobilska industrija

Papirna industrija

Tekstilna industrija

Rudarstvo i industrija kamenoloma

Industrija cementa


Uputstvo za upotrebu - ARK: Snimanje
Uputstvo za upotrebu (.PDF upload): Upustvo.pdf
Marka proizvoda: GreenMagnetik