Mašina za čišćenje rashladne tečnosti

Jednostavno za rukovanje. Zaštićuje životnu sredinu. Izdržljivi su. Automatsko čišćenje. Veliki kapacitet. Recikliranje emulzije.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: FS-E

Sredstvo za čišćenje rashladne tečnosti je veoma lak i efikasan način da se emulzija sačuva od bilo koje vrste nemetalnih čestica, kao što je tečnost sa većom gustinom ulja ili masti. Mašina koristi fino tkanu, jednokratnu i lako zamenljivu tkaninu za uklanjanje nečistoće iz tečnosti. Separator nema magnete, ali nasprem toga lepo odvaja nečistoće. U slučaju da ima puno metalne nečistoće, preporučujemo korišćenje zajedno sa našom FC proizvodom zato što velika nečistoća puno tkanu će da zahteva. FS separator će to tako da reši da pre nego što tečnost stigne do FS-E aparata, on će da izdvoji dovoljnu metalnu nečistoću za dalju separaciju.

Separator liči na transportnu traku. Ima specijalnu lančanu traku kroz kojeg tečnost može da protiče. Možemo napraviti od nerdjajućeg čelika ili od metala. Rukovanje može biti manualno ili tempirano. Kada koristite manualno čišćenje radnike ručno trebaju uključiti i isključiti seprator onda kada tkana treba da se menja. U slučaju da koristite automatsku opciju, upravljanje se zakazuje vremenskim relejem, ovo se preporučuje ako je količina nečistoća ista u vremenu i ako imate potpuno automatizovan sistem.

Prednosti:

- Tihi režim rada

- Štiti aparate

- Produženje radnog veka rashladnih tečnosti i hidrauličnih tečnosti

- Smanjeno habanje pumpi i dizne

- Produženje radnog veka alata za obradu

- Poboljšanje kvaliteta finalnog proizvoda

- Poboljšanje zdravlja ljudi koji održavaju

FS-E

Oblasti upotrebe:

Industrija reciklaža

Industrija za obradu metala

Livniéka industrija

Auto industrija

Hemijska industrija


Marka proizvoda: GreenMagnetik