Magnetne Rešetke Okrugli

Neodimijsko magnetno punjenje do 12 000 Gaus magnetne indukcije. Izbor najmanjih metalnih nečistoća (1 mikron). Jednostavna instalacija čak i u malim prostorima. Izdržljivi su od nerđajućeg čelika. Čišćenje materijala, zaštita aparata. Brzo može da se napravi.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: PR-O

Metalni separator je namenjen za konične dozatore gde materijal slobodno pada i tako se odvaja metalna nečistoća (plastika, so, začini, žitarice, itd.). Preporučuje se za mašine za brizganje u kojima se levak postavlja u dozator da bi se mašina zaštitila od metalnih čestica. Dostupni su u bilo kom prečniku kao i u drugim oblicima (kvadratni, elipsa, itd.).

Struktura

Cevi od nerđajućeg čelika ispunjene su sa veoma jakim neodimijumskim magnetima. Formiraju krug, što mu omogućava da se savršeno uklopi u konusne levke. Rešetka može da bude jednoredna ili dvoredna. Jednoredna je namenjen za veće metalne nečistoće a dvoredna za sitne praškaste materijale koja će odvojiti i najmanje metalne nečistoće. Dostupni su u FIX ili RAZ verziji. Kod fiksna verzije magneti su više otpornije. Teže je čišćenje, ali može da se koristi i kod tečnih materijala.

Čišćenje

Sa fiksne magnetne rešetke matelne čestite treba povući dole ručno. RAZ okrugle rešetke se može izvući, metalne čestice koje se prilepe na rešetku od nerđajućeg čelika jednostavno padaju sa svih šipki odjednom.

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija preradi soli

Industrija keramike i stakla

Hemijska industrija

Automobilska industrija

Rudarstvo i industrija kamenoloma

Industrija cementa

Marka proizvoda: GreenMagnetik