CNC RADNI STOL ZA PLAZMA I GASNO REZANJE

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o našem novom uslugu! Od sada radimo i PLAZMA i GASNO REZANJE!!!
Radni sto Zevs je univerzalan CNC sto, na koju može seći razni otvori, isecati konture radnih predmeta prema potrebi. Obrada može biti plazma ili gasnim postupkom.

Plazma postupkom sečenja mogu se seći praktično svi metali (razne čelične legure, nerđajući čelik, aluminijum, mesing, bakar, titanijum, itd.)
Brzina sečenja zavisi od debljine i tvrdoće materijala koji se seče.
Sa plazma rezačem možemo da isečemo dvodimenzionalne oblike od metalnih limova. Mašina proizvodi plazmu iz čistog komprimovanog vazduha, kojom može da buši čelične ploče debljine do 15 mm. Radna površina je 2x3 metar. Vektorski crteži (.dkf) je potrebno za kompjutersko skeniranje isečenih oblika. Dizajn možemo i mi napraviti po potrebi.

Naš CNC plazma rezač ima i plameni rezač, kojim možemo da sečemo ploče debljine do 100 mm, sa savršenom površinom za sečenje.

MOLIMO VAS DA UKOLIKO IMATE BILO KAKVIH PITANJA, ZAHTEVA U VEZI SEČENJE, ŠALJITE NA E-MAIL ADRESU: secenje@greenmagnetik.rs

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.