Magnetni bubanj sa kućištem

Karakteristika ovih separatora je kontinualno, automatsko čiščenje. Preporučimo ih gde se ne može zaustaviti proces proizvodnje za čiščenje separatora ili želimo izbeći ljudski faktor. Izbor metalnih čestica od 0,5 mm. Izdržljivi su od nerđajućeg čelika. Čišćenje materijala, zaštita aparata. Automatsko čišćenje bez zaustavljanja protoka materijala. Veliki kapaitet. U bilo kojoj veličini.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: PAB

Polumagnetni bubanj je separator koja automatski i trajno uklanja metalnu nečistoću iz željenog materijala. Za čišćenje ne treba zaustaviti protok materijala i možete dostići veliki kapacitet. Ovaj separator zaštićuje vaše aparate (drobilice, mlinove...) od metalne nečistoće (komad gvožđa, eksere, šrafovi...) koje mogu oštetiti sistem.

Ovi separatori su izdržljivi od nerđajućeg čelika, koje imaju veliku otpornošću na habanje. Separator ima sa kućištem i bez kućišta. Glavni sastav separatora je polumagnetni bubanj koja radi separaciju. Dostupna je sa feritnim magnetim punjenjem i sa neodimijumskim magnetim punjenjem.  Magnete separiraju metalne nečistoće, a rotacioni bubanj odbacuje materijal i metalne nečistoće posebno na dva strana.

Ugradnja separatora zavisi od toga da li je sa kućištem ili je bez kućišta. Ako je bez kućišta dobićete uz separator ležaje koje morate pričvrstiti na čvrst stalak. Pripazite da i motor mora biti osiguran i fiksiran. U slučaju verzije sa kućištem može se okačiti sa lancima na odgovarajuće mesto, ili se montira uz pomoć prirubnica u slučaju zatvorenih sistema.

Može da radi 24 sata dnevno bez zaustavljanje. Potrebno je trofazna struja za motor. Rad magneta možete pratiti preko transparentnog prozora koja može da se skine.

Mala, velika, sa kućištem i bez kućišta takodje možete naručiti. Veličina nije bitna. Najveća koju smo do sada napravili bila je 3 m dužine i pola metra široka.

 

PAB

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija preradi soli

Industrija keramike i stakla

Hemijska industrija

Automobilska industrija

Papirna industrija

Tekstilna industrija

Rudarstvo i industrija kamenoloma


Uputstvo za upotrebu - PAB: Snimanje
Uputstvo za upotrebu (.PDF upload): Upustvo.pdf
Marka proizvoda: GreenMagnetik