Cevni separator

Na magnetnim rudama može da se izmeri čak i 12 000 Gaus magnetna indukcija. Izbor najmanjih metalnih nečistoća (1 mikron). Izdržljive magnetne rude. Čišćenje materijala, zaštita aparata. Može da se koristi pod pritiskom od 10 bari. Lako za korišćenje.

Dostupnost: Po narudžbi
Brend: GreenMagnetik
Šifra proizvoda: PRF

Magnetna zamka je dizajnirana za uklanjanje metalnih nečistoća u vakuumskim, pneumatskim cevovodima kod materijalima koji slobodno padaju. Može da se koristi pod pritiskom 10 bari, ali po zahtevi naših kupca, može i više.

Velika prednost je što je lagan, lak za rukovanje i čišćenje. Instalaciju pravimo u glavnom sa prirubnicom ili sa holanderom, ali po zahtevu možemo rešiti i drugačije.

Od ovog separatora imamo dve varijantu:

FIX – magnetne rude nisu razvlačivi, zbog toga su izdržljivi, mogu brzo da se menjaju, ima veću magnetnu silu.

RAZ – svaka magnetna ruda se skloni odjednom i tako može da se čisti. Na magentnim rudama ima manja magnetna sila.

Magnetni separator je potpuno od nerđajućeg čelika. Glavni delovi su magnetna rešetka i kućište koja obuhvata celu rešetku. Magnetne rešetke fiksiramo sa četiri šarafova. Magnetna rešetka je punjen sa veoma jakim magnetima da bih izvlačila najmanje metalne nečistoće (1 mikron). Magnetne rude formiraju lavirint tekućeg materijala, obezbeđujući jaku magnetnu polju kroz kojeg metalne nečistoće ne mogu da prođu.

Čišćenje – FIX varijanta:

Nakon otpuštanja šrafova, rešetka se može ukloniti i metalna nečistoća se uklanja krpom. Rešetka može da se pere zato što magneti su hermetično zatvoreni sa nerđajućem čelikom. Posle čišćenje rešetku stavite nazad na mesto i možete ponovo fiksirati.

Čišćenje – RAZ varijanta:

Nakon otpuštanja šrafova, rešetka se može ukloniti, a zatim se magnetno punjenje može izvući iz rešetke otpuštanjem šrafova koji drži magnetno punjenje. Na magnetno punjenje jako pazite da se ne ošteti i da ne dobije vodu. Rešetku možete očistiti sa krpom. Posle toga magnete stavite nazad u rešetku, rešetku u kućište i fiksirajte.

PRF

Oblast upotrebe:

Prehrambena industrija

Industrija reciklaža

Drvna industrija

Industrija plastike i gume

Industrija preradi soli

Industrija keramike i stakla

Hemijska industrija

Automobilska industrija

Papirna industrija

Tekstilna industrija

Higijeniska industrija


Uputstvo za upotrebu - PRF: Snimanje Uputstvo za upotrebu - PRFP: Snimanje
Uputstvo za upotrebu (.PDF upload): Upustvo.pdf
Marka proizvoda: GreenMagnetik