Cevni separator sa dvostrukim zidom

Separator ima dupli zid u koji može da teče topla voda, što znači da ako želite da odvajate metalnu nečistoću sa materijala koji treba da se transportuje u rastopljenom stanju (npr. čokolada), sa ovom separatorom to može da se uradi. Zavarivanje se proverava ispitivanjem pritiska kako bi se osiguralo da nema curenja između dva zida.

Magnetna zamka je dizajnirana za uklanjanje metalnih nečistoća u vakuumskim, pneumatskim cevovodima kod materijalima koji slobodno padaju. Može da se koristi pod pritiskom 10 bari, ali po zahtevi naših kupca, može i više.

Velika prednost je što je lagan, lak za rukovanje i čišćenje. Instalaciju pravimo u glavnom sa prirubnicom ili sa holanderom, ali po zahtevu možemo rešiti i drugačije.

Od ovog separatora imamo dve varijantu:

FIX – magnetne rude nisu razvlačivi, zbog toga su izdržljivi, mogu brzo da se menjaju, ima veću magnetnu silu.

RAZ – svaka magnetna ruda se skloni odjednom i tako može da se čisti. Na magentnim rudama ima manja magnetna sila.

Magnetni separator je potpuno od nerđajućeg čelika. Glavni delovi su magnetna rešetka i kućište koja obuhvata celu rešetku. Magnetne rešetke fiksiramo sa četiri šarafova. Magnetna rešetka je punjen sa veoma jakim magnetima da bih izvlačila najmanje metalne nečistoće (1 mikron). Magnetne rude formiraju lavirint tekućeg materijala, obezbeđujući jaku magnetnu polju kroz kojeg metalne nečistoće ne mogu da prođu.

Čišćenje – FIX varijanta:

Nakon otpuštanja šrafova, rešetka se može ukloniti i metalna nečistoća se uklanja krpom. Rešetka može da se pere zato što magneti su hermetično zatvoreni sa nerđajućem čelikom. Posle čišćenje rešetku stavite nazad na mesto i možete ponovo fiksirati.

Čišćenje – RAZ varijanta:

Nakon otpuštanja šrafova, rešetka se može ukloniti, a zatim se magnetno punjenje može izvući iz rešetke otpuštanjem šrafova koji drži magnetno punjenje. Na magnetno punjenje jako pazite da se ne ošteti i da ne dobije vodu. Rešetku možete očistiti sa krpom. Posle toga magnete stavite nazad u rešetku, rešetku u kućište i fiksirajte.

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.